Posts uit Facebook

Posts uit Facebook

Vandaag heeft vzw Koza Ashura uitgedeeld in verschillende scholen. In totaal zo’n 250 potjes Ashura! We willen hiervoor onze leden bedanken die hier heel veel tijd en energie gestoken hebben om dit mogelijk te maken maar wat is Ashura eigenlijk? Je leest..

15 likes, 0 comments4 weeks ago

Alle leerlingen van het lager- en middelbaar onderwijs zijn van harte welkom! Hou je vooral niet in om het verder te delen.

7 likes, 1 comments1 month ago

Beste leden Op donderdag 5 september 2019 om 15 uur nodigt onze partner Vriendenkring de Thuishaven jullie graag uit om hun nieuw activiteitenjaar voor te stellen. Ideaal om ook de buurtgenoten beter te leren kennen en te kunnen netwerken! Adres: Neuseplein..

3 likes, 0 comments2 months ago

Fedactio Nieuws: Stap mee met de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Noteer het in je agenda! De vierde editie van deze unieke wandeling van 40km vindt dit jaar plaats in Leuven op zondag 29 september.

2 likes, 0 comments4 months ago

Iedereen die een maand lang gevast heeft, een welgemeende feestdag!

9 likes, 0 comments4 months ago

Wanneer je de krachten samen bundelt boek je diverse en kleurrijke successen. Kijk naar deze foto en zie hoe puur, oprecht en divers het kleurt. Prachtig! Een geslaagde samenwerking met Meridiaan vzw, vzw Eiman en vzw Koza. Iftarmaaltijd voor onze medemensen…

12 likes, 0 comments4 months ago

Wil je graag morgen mee tafelen met mensen dat je al da niet kent? Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Je kan je gratis inschrijven via mail: info@vzwkoza.be Locatie: Gent – Kartuizerlaan 111 Welkom vanaf 20u30 Je krijgt een bevestigingsmail met praktische..

3 likes, 0 comments5 months ago

Foto's uit het bericht van Vzw KOZA

De maand Ramadan staat in teken van solidariteit, verbinding en vergiffenis. Tijdens deze maand staan we bewust stil bij wat we hebben om extra dankbaarheid te vertonen tegenover God. Vorige week organiseerden we samen met LDC Thuishaven een iftarmaaltijd…

11 likes, 1 comments5 months ago

Aan alle mama’s!

7 likes, 0 comments5 months ago

In samenwerking met LCD Thuishaven Gent organiseren we op vrijdag 10 mei een iftar. Wil je ook samen tafelen? Het kan. Wat je moet doen? Stuur een mail naar info@vzwkoza.be en je zal een bevestiging krijgen indien er nog plaats is. Praktische informatie..

7 likes, 0 comments5 months ago

Lezing ‘Leven van gemis’ van Lut Celie 18 mei 2016

Lezing ‘Leven van gemis’ van Lut Celie 18 mei 2016

‘Leven van gemis’, een handboek van Lut Celie voor hulpverleners over rouw, rouwbegeleiding en rouwtherapie. Ook de rouwende die op zoek is naar meer inzicht in het rouwproces of naar meer informatie over de werking van rouwcounseling en rouwtherapie kan in dit handboek zijn of haar gading vinden.

De Belgische psychotherapeute Lut Celie brengt hierover een korte lezing met na afloop een vraag- en antwoordronde. Het belooft een leerzame en gezellige avond te worden, dus wees erbij!

Datum: Woensdag 18 mei om 18.30 uur
Adres: Kartuizerlaan 113 9000 Gent

Toegang: GRATIS

Liefst eerst inschrijven want beperkte plaatsen (20 personen)!